Verzending en Levering

Levertijd:
In een wereld waar overproductie hoogtij viert, streven wij naar minimalisme en duurzaamheid. Daarom gaan we over tot productie zodra uw bestelling geplaatst is, wat zowel voordelig is voor ons als voor het milieu. Na verzending ontvangt u een e-mail met uw track & trace-code, waarmee u de voortgang van uw bestelling kunt volgen.

Omdat de producten rechtstreeks vanaf de leverancier worden verstuurd, hanteren we een geschatte levertijd van 1-2 dagen voor bezorgingen binnen Nederland, en voor leveringen in België 1-2 dagen.

Traceer je Bestelling:
Om je op de hoogte te houden van de status van je bestelling, bieden we traceerinformatie zodra je producten zijn verzonden. Zo kun je eenvoudig de voortgang van je levering volgen en anticiperen op de verwachte bezorgdatum.

Klantenservice:
Heb je vragen over je bestelling of het verzendproces? Onze klantenservice staat voor je klaar om je te assisteren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via contact@quality-house.nl, en we zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Bedankt dat je bij QualityHouse winkelt. We waarderen je vertrouwen in ons, en we streven ernaar om je bestelling snel en probleemloos bij je te krijgen.