Over ons

QualityHouse is meer dan een e-commercebedrijf.

We werken onvermoeibaar om zowel professioneel als effectief aan de behoeften van de klant te voldoen, in overeenstemming met de bedrijfswaarden van integriteit en vertrouwen. QualityHouse heeft een e-commerce-infrastructuur van wereldklasse ontwikkeld om de behoeften van de hedendaagse internationale consumenten te vergemakkelijken door gebruikers snelle en hoogwaardige service te bieden met behulp van de nieuwste technologie. 

JIJ staat centraal bij QualitHouse. Een van onze kernwaarden is de uniciteit van onze producten. Mocht jij dus zelf op zoek zijn naar iets unieks wat nog niet in ons assortiment te vinden is, laat het dan gerust weten!


Bedrijfswaarden

Doeners Elke dag een beetje beter. Geen woorden, maar daden. Praatjes vullen geen gaatjes. Er zijn genoeg gezegdes voor, maar bij QualityHouse noemen we deze nuchtere ondernemersmentaliteit: gewoon, doen.

Vrienden Eerlijk, direct, open. Er zijn weinig bedrijven waar zoveel collega’s ook vrienden zijn. Vriendschap is onze kracht, want samen weten we meer, kunnen we meer bereiken en hebben we meer lol.

Vertrouwen & integriteit Voor ons zijn economisch succes en verantwoord ondernemen onlosmakelijk met elkaar verbonden. Respect, openheid, verantwoordelijkheid en integriteit zijn dan ook cruciale bedrijfswaarden. Dat steunt op het vertrouwen en de samenwerking doorheen de Groep en de individuele verantwoordelijkheid, steeds conform de waarden en regels van de onderneming en ieders eigen morele kompas.

Veilig online winkelen

Bij QualityHouse winkel je altijd veilig. Al je winkelactiviteiten en persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor eigen doeleinden van QualityHouse zelf. Wij beschikken ook over een 100% veilige betaalpagina voor het veilig betalen van je bestelling.

Kijk gerust rond op de webshop en wij hopen je snel in onze QualityHouse familie te mogen verwelkomen 💚

Veel plezier bij QualityHouse!